top of page
La Profesora 
goofy2.jpg

De Docent...

Hola! Ik ben Priscilla en ik kom uit Mexico Stad,

mijn moedertaal is daarom Spaans. 

Mijn passie is om mensen Spaans te leren.

Ik ben gecertificeerd om mensen Spaans te leren als tweede taal. Ik heb dit behaald bij Instituut Cervantes in Utrecht en vanaf 2012 doceer ik Spaans. Ik heb interesse voor talen, cultuur, geschiedenis en mijn hobby's zijn lezen en bowlen. 

Gracias voor je interesse voor Amigos ELE!

El Método

9789046901724.jpg
segunda etapa.png

De Methode...

De cursussen Spaans bij Amigos ELE worden aangeboden op diverse niveaus. U zult levendige en interactieve Spaanse les krijgen. Elke les breng je een stap dichter bij het bereiken van jouw doel: Om meer en beter te communiceren in het Spaans. Mijn methode is gericht op het communiceren, dus je zal vanaf het begin Spaans spreken.

Mi Misión

Mijn  Missie...

Ik heb een sterke betrokkenheid met het onderwijzen van Spaans met passie en professionaliteit.
Ik hou echt van alle delen over de verrassende en interessante cultuur van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse wereld.
Mijn prioriteiten zijn mijn studenten en de zorg om hun voornaamste doel te bereiken: In staat zijn om goed te communiceren in het Spaans.

Reviews ...

7.jpg

Wij volgen nu sinds ruim een jaar Spaans bij Amigos Ele. Na het afronden van Primera Etapa voor beginners, hadden wij al snel besloten om door te gaan met de Segunda Etapa. Zeker door het enthousiasme van onze docente Priscilla, komen wij wekelijks met veel plezier naar de lessen. De duidelijke en leuke interactieve lessen hebben ons al veel geleerd over de Spaanse taal. Tegelijkertijd weten we dat er nog ontzettend veel te leren is. De huiswerkopdrachten zijn duidelijk beschreven en zorgen ervoor dat je een paar uurtjes in de week bezig bent met Spaans op een leuke manier. Ook de filmpjes die Priscilla wekelijks met ons deelt zijn erg leerzaam. We hebben een leuke klas waar Priscilla goed rekening houdt met het niveau van de individuele klasgenoten en er een sfeer wordt gecreëerd waar iedereen van elkaar leert.

Peter en Marjolein Verzijl

De spaanse lessen van Priscilla zijn heel duidelijk, juist tempo en gezellig. Priscilla heeft veel geduld en geeft praktische lessen. Kon na 2 cursussen mij al wat verstaanbaar maken in Spanje. In een woord fantastisch en ga beslist door met de volgende cursus👍

Edith de Koning

Als persoon en als docent ben je erg motiverend en enthousiast.

Je stelt mij en de andere cursisten op hun gemak en geeft ze zelfvertrouwen.

Je bent vrolijk en gedreven. 

Een grote pre, vind ik, dat jezelf Spaanstalig bent en veel uit de praktijk kunt delen, zowel theoretische als praktijk.

Je bereidt de lessen goed voor en hebt voldoende (extra) lesmaterialen.

Wekelijks krijgen we via de mail het huiswerk met extra oefeningen.

Je denkt mee en je helpt mee aan oplossingen voor b.v. lestijden, vakanties etc. 

Wat ook erg fijn is, is dat je veel aandacht geeft aan het spreken, het in de praktijk brengen wat we leren!!

Ik ga zeker verder met de Spaanse les en met  jou als docent!

Groetjes, 

Els Coolen

Ik heb twee cursussen Spaanse les gevolgd bij Priscilla. De lessen waren erg gezellig, maar vooral heel leerzaam. Priscilla geeft op een leuke manier les, waardoor je zin hebt om nóg meer Spaans te gaan leren. Deze lieve lerares is absoluut een aanrader!

Patricia van den Reek

Amigos ELE Spaans

Tel. 06-12304549

E-mail: amigosele@outlook.com

www.amigosele.com

bottom of page